ecoutières
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Depuis le 10ctobre "2024"
Lunch
11:30~ドアOPEN、12:00~料理START
Dinner
18:00~ドアOPEN、18:30~料理START
※同じコースでのご予約をお願い致します
◆シェフ旬彩コース
◆香箱蟹とシェフ旬おまかせコース
◆加能蟹、香箱蟹付シェフのスペシャルコース
◆ノエルコース
◆新春コース
◇スペシャルデザート ヒールショコラ
Course Menu
シェフ旬彩コース
¥22,000(税込・サ別)
全15品
こちらのコースは下記の期間ご予約できません
◆ディナー(12/21~1/5)
◆ランチ(12/28~1/5)
北陸の地産地消の旬の食材をふんだんに使用し、伝統工芸ある北陸の作家の器でご提供いたします。また、薪火の直火,遠火、熾火、炙火の調理法でも美味しく楽しんでいただます。
We use carefully selected ingredients from Hokuriku in winter and serve them in traditional crafted dishes.
◆Soupe 一献
能登栗
◆Amuse-bouche 出会い
雲丹 人参
本日 魚介
富山 おわら 最中
自家製スモークサーモン
フランス 仔羊
◆Hors’doevre 始まり
能登 宇出津 鮑
金沢 赤烏賊
◆Montagne 山
白山 熊
◆ Les sentments 想い
石黒農場 ホロホロ鳥
川端蓮根
◆Traditions 父からの伝承
愛知 鰻
Cadeau de la mer 海からの恵み
本日の能登 宇出津港
または 富山港からの魚
◆Bouch’ees 休息
季節のグラニテ
◆Plat prinipal 渾身
今月の肉料理
能登牛に変更(+4000円)
◆Grand Dessert
無花果 梨
◆Mignardise
小さなお菓子
◆Cafe au Tea
コーヒー.加賀紅茶.加賀棒茶
●当日の市場の仕入れ状況によりメニュー内容や調理法により提供順序の変更がある場合がございます。
¥24,200
We use carefully selected ingredients from Hokuriku in winter and serve them in traditional crafted dishes.
▼Course contents
[Soupe]
Noto Chestnut
[Amuse-Bouche]
Sea Urchin Ginseng
Today’s seafood
Toyama Owara Monaka
Homemade Smoked Salmon
French Lamb
[Hors d’oeuver]
Noto Udezu abalone
Kanazawa red squid
[Montagne]
Hakusan Bear
[Les sentments]
Ishiguro Farm “Horohoro-Tori” Chicken
Lotus root
[Traditions]
Aichi Eel
[Cadeau de la mer]
Today’s fish from Noto Udezu Port or Toyama Port
[Bouch’ees]
Seasonal Granite
[Plat prinipal]
Meat of the month *Can be changed to Noto beef (+4,840 yen)
[Grand Dessert]
Fig, pear
[Mignardise]
Small sweets
[Cafe au The]
Coffee or Kagaboucha(tea or japanese tea)
※Main meat can be changed to Noto beef with an additional ¥4,840 (tax and service charge included). Please indicate this in the request box when making a reservation.
※Special chocolate for your anniversary (4,840 yen) will be served free of charge in celebration of the first anniversary of “restaurant ecoutieres”. We will write a short message on the plate. Please write it in the request box when you make a reservation. (We will be closed from 12/20 to 12/25.)(One per group)
※Course content and cooking methods may be subject to change depending on the market availability on the day of the course.
※Tax and service charge to the restaurant included.
※No extra charge as long as there is no additional order.
Special Dessert
香箱蟹と
シェフ旬おまかせコース
¥27,500(税込・サ別)
全15品
※11/8~12/31まで
石川漁港で水揚げされた香箱蟹や北陸の地産地消の旬の食材をふんだんに使用したコースです。
Kanazawa Kabako crab and other seasonal Hokuriku ingredients are used in abundance and served in dishes made by traditional Hokuriku craftsmen. We also offer a variety of cooking methods to enjoy the delicious taste of our food, including direct wood-fired, far-fired, cutlass, and aburi-fired cooking methods.
◆Soupe 一献
季節のスープ
◆Amuse-bouche 出会い
雲丹 人参
本日 魚介
富山 おわら 最中
自家製スモークサーモン
フランス 仔羊
◆Hors’doevre 始まり
石川漁港 香箱蟹
キャヴィア
◆Montagne 山
白山 熊
◆ Les sentments 想い
石黒農場 ホロホロ鳥
川端蓮根
◆Traditions 父からの伝承
愛知 鰻 松茸
Cadeau de la mer 海からの恵み
本日の能登 宇出津港
または 富山港からの魚
◆Bouch’ees 休息
季節のグラニテ
◆Plat prinipal 渾身
今月の肉料理
能登牛に変更(+4000円)
◆Grand Dessert
苺 無花果
◆Mignardise
小さなお菓子
◆Cafe au Tea
コーヒー.加賀紅茶.加賀棒茶
●当日の市場の仕入れ状況によりメニュー内容や調理法により提供順序の変更がある場合がございます。
¥30,250
Kanazawa Kabako crab and other seasonal Hokuriku ingredients are used in abundance and served in dishes made by traditional Hokuriku craftsmen. We also offer a variety of cooking methods to enjoy the delicious taste of our food, including direct wood-fired, far-fired, cutlass, and aburi-fired cooking methods.
▼Course contents
[Soupe]
Seasonal Soups
[Amuse-Bouche]
Sea Urchin Ginseng
Today’s seafood
Toyama Owara Monaka
Homemade Smoked Salmon
French Lamb
[Hors d’oeuver]
Ishikawa Port Koubako Crab
Caviar
[Montagne]
Hakusan Bear
[Les sentments]
Foie gras
Ishiguro Farm “Horohoro-Tori” Chicken
Lotus root
[Tradition]
Aichi eel, matsutake mushroom
[Cadeau de la mer]
Today’s fish from Noto Udezu Port or Toyama Port
[Bouch’ees]
Seasonal Granite
[Plat prinipal]
Meat of the month *Can be changed to Noto beef (+4,840 yen)
[Grand Dessert]
Strawberry, fig
[Mignardise]
Small sweets
[Cafe au The]
Coffee or Kagaboucha(tea or japanese tea)
※Main meat can be changed to Noto beef with an additional ¥4,840 (tax and service charge included). Please indicate this in the request box when making a reservation.
※Special chocolate for your anniversary (4,840 yen) will be served free of charge in celebration of the first anniversary of “restaurant ecoutieres”. We will write a short message on the plate. Please write it in the request box when you make a reservation. (We will be closed from 12/20 to 12/25.)(One per group)
※Course content and cooking methods may be subject to change depending on the market availability on the day of the course.
※Tax and service charge to the restaurant included.
※No extra charge as long as there is no additional order.
加能蟹、香箱蟹付
シェフのスペシャルコース
¥41,800(税込・サ別)
2名様~
※11/8~12/31まで
石川漁港で水揚げの加能蟹や香箱蟹を取り入れた期間限定のスペシャルコースです。〆の加能蟹のブイヤベースは絶品です。
This is a special course for a limited time only, featuring Kanoh crab and Kabako crab landed at a fishing port in Ishikawa. The Kanou crab bouillabaisse is an exquisite dish.
◆Soupe 一献
季節のスープ
◆Amuse-bouche 出会い
雲丹 人参
本日 魚介
富山 おわら 最中
自家製スモークサーモン
フランス 仔羊
◆Hors’doevre 始まり
石川漁港 香箱蟹
キャヴィア
◆Montagne 山
白山 熊
◆ Les sentments 想い
フォアグラ
石黒農場 ホロホロ鳥
川端蓮根
◆Saison 季節
石川漁港 加能蟹グラタン
Cadeau de la mer 海からの恵み
石川漁港 加能蟹
◆Bouch’ees 休息
季節のグラニテ
◆Plat prinipal 渾身
今月の肉料理
能登牛に変更(+4000円)
◆Merci encore 感謝
加能蟹のブイヤベース
◆Grand Dessert
苺 無花果
◆Mignardise
小さなお菓子
◆Cafe au Tea
コーヒー.加賀紅茶.加賀棒茶
●当日の市場の仕入れ状況によりメニュー内容や調理法により提供順序の変更がある場合がございます。
¥45,980
This is a special course for a limited time only, featuring Kanoh crab and Kabako crab landed at a fishing port in Ishikawa. The Kanou crab bouillabaisse is an exquisite dish.
▼Course contents
[Soupe]
Seasonal Soups
[Amuse-Bouche]
Sea Urchin Ginseng
Today’s seafood
Toyama Owara Monaka
Homemade Smoked Salmon
French Lamb
[Hors d’oeuver]
Ishikawa Port Kobako Crab
Caviar
[Montagne]
Hakusan Bear
[Les sentments]
Foie gras
Ishiguro Farm “Horohoro-Tori” Chicken
Lotus root
[Saison]
Kano Crab Gratin from Ishikawa Port
[Cadeau de la mer]
Ishikawa Fishing Port Kano Crab
[Bouch’ees]
Seasonal Granite
[Plat prinipal]
Meat of the month *Can be changed to Noto beef (+4,840 yen)
[Merci encore]
Bouillabaisse with Kanou crab
[Grand Dessert]
Strawberry, fig
[Mignardise]
Small sweets
[Cafe au The]
Coffee or Kagaboucha(tea or japanese tea)
※Main meat can be changed to Noto beef with an additional ¥4,840 (tax and service charge included). Please indicate this in the request box when making a reservation.
※Special chocolate for your anniversary (4,840 yen) will be served free of charge in celebration of the first anniversary of “restaurant ecoutieres”. We will write a short message on the plate. Please write it in the request box when you make a reservation. (We will be closed from 12/20 to 12/25.)(One per group)
※Course content and cooking methods may be subject to change depending on the market availability on the day of the course.
※Tax and service charge to the restaurant included.
※No extra charge as long as there is no additional order.
ノエルコース
¥30,800(税込・サ別)
15品 2名様~
※12/23~12/25 ディナー限定
こちらのコースは1組様1台限定として、ノエルスペシャルヒールショコラがついている特別コースとなります。
◆Soupe 一献
季節のスープ
◆Amuse-bouche 出会い
雲丹 人参
本日 魚介
富山 おわら 最中
自家製スモークサーモン
フランス 仔羊
◆Hors’doevre 始まり
能登 白子
◆Saison 四季
石川漁港 香箱蟹
キャヴィア
◆Montagne 山
能登 椎茸
白山 熊
◆ Les sentments 想い
フォアグラ
石黒農場 ホロホロ鳥
川端蓮根
Cadeau de la mer 海からの恵み
本日の能登 宇出津港
または 富山港からの魚
◆Bouch’ees 休息
季節のグラニテ
◆Plat prinipal 渾身
ジビエ
能登牛に変更(+4000円)
◆Grand Dessert
苺
◆Noël spécial
ノエル スペシャル
◆Cafe au Tea
コーヒー.加賀紅茶.加賀棒茶
●当日の市場の仕入れ状況によりメニュー内容や調理法により提供順序の変更がある場合がございます。
¥33,880/Dinner
This special course is limited to one unit per couple and includes a Noël Special Heel Chocolat.
▼Course contents
[Soupe]
Seasonal Soups
[Amuse-Bouche]
Sea Urchin Ginseng
Today’s seafood
Toyama Owara Monaka
Homemade Smoked Salmon
French Lamb
[Hors d’oeuver]
Noto Shirako
[Saison]
Kanoh Crab from Ishikawa Port
caviar
[Montagne]
Hakusan Bear
Noto shiitake mushroom
[Les sentments]
Foie gras
Ishiguro Farm “Horohoro-Tori” Chicken
Lotus root
[Cadeau de la mer]
Today’s fish from Noto Udezu Port or Toyama Port
[Bouch’ees]
Seasonal Granite
[Plat prinipal]
Gibier *Can be changed to Noto beef (+4,840 yen)
[Grand Dessert]
Strawberry
[Noël spécial]
[Cafe au The]
Coffee or Kagaboucha(tea or japanese tea)
※Main meat can be changed to Noto beef with an additional ¥4,840 (tax and service charge included). Please indicate this in the request box when making a reservation.
※Course content and cooking methods may be subject to change depending on the market availability on the day of the course.
※Tax and service charge to the restaurant included.
※No extra charge as long as there is no additional order.
新春コース
¥27,500(税込・サ別)
15品
※1/1~1/5 期間限定
新春をお祝いし、北陸の地産地消の旬の食材をふんだんに使用したコースです。
◆Soupe 一献
季節のスープ
◆Amuse-bouche 出会い
雲丹 人参
本日 魚介
富山 おわら 最中
自家製スモークサーモン
フランス 仔羊
◆Hors’doevre 始まり
香箱蟹
キャヴィア
◆Saison 四季
能登 白子
◆Traditons 父からの伝承
愛知 鰻
◆ Les sentments 想い
フォアグラ
石黒農場 ホロホロ鳥
川端蓮根
Cadeau de la mer 海からの恵み
本日の能登 宇出津港
または 富山港からの魚
◆Bouch’ees 休息
グラニテ
◆Plat prinipal 渾身
ジビエ
能登牛に変更(+4000円)
◆Grand Dessert 迎春
苺 林檎
◆Mignardise
小さなお菓子
◆Cafe au Tea
コーヒーまたは加賀紅茶
●当日の市場の仕入れ状況によりメニュー内容や調理法により提供順序の変更がある場合がございます。
¥30,250
In celebration of the New Year, we use a variety of seasonal ingredients locally produced and consumed in Hokuriku, and serve them in traditional Hokuriku dishes made by Hokuriku artists. We also offer a variety of cooking methods, such as open wood-fire, long-distance fire, open fire, and roasting fire, to enjoy the delicious taste of the food.
▼Course contents
[Soupe]
Seasonal Soups
[Amuse-Bouche]
Sea Urchin Ginseng
Today’s seafood
Toyama Owara Monaka
Homemade Smoked Salmon
French Lamb
[Hors d’oeuver]
Kabako Crab
caviar
[Saison]
Noto Shirako
[Traditons]
Aichi Eel
[Les sentments]
Foie gras
Ishiguro Farm “Horohoro-Tori” Chicken
Lotus root
[Cadeau de la mer]
Today’s fish from Noto Udezu Port or Toyama Port
[Bouch’ees]
Granite
[Plat prinipal]
Gibier *Can be changed to Noto beef (+4,840 yen)
[Grand Dessert]
Strawberry
[Mignardise]
[Cafe au The]
Coffee or Kagaboucha(tea or japanese tea)
※Main meat can be changed to Noto beef with an additional ¥4,840 (tax and service charge included). Please indicate this in the request box when making a reservation.
※Special chocolate for your anniversary (4,840 yen) will be served free of charge in celebration of the first anniversary of “restaurant ecoutieres”. We will write a short message on the plate. Please write it in the request box when you make a reservation. (We will be closed from 12/20 to 12/25.)(One per group)
※Course content and cooking methods may be subject to change depending on the market availability on the day of the course.
※Tax and service charge to the restaurant included.
※No extra charge as long as there is no additional order.
●メインのお肉は+¥4,400 (税込サ別)で能登牛に変更できます。
※全コースメニューとなります
※サービス料10%別途となります
※前日までの予約による完全予約制です
※お料理は約3時間ぐらいのお時間を頂きます
※季節の入荷により内容の変更がある場合がございます。
カウンター9席
中庭テラス
Special Dessert
ヒールショコラ -靴形チョコレート-
¥0(税込・サ別)
エクティル1周年記念として、記念日の方にはスペシャルデザート ヒールショコラ付を無料でお祝いさせていただきます。
大切な記念日にヒールショコラ(靴型デザート)付のスペシャルデザートで特別なお祝いを!
男性のお誕生日などはヒールショコラがつかないスペシャルデザートになります。
*ご予約の際にメッセージご記入お願いしております。
*長文すぎる場合はお受けできない場合と、できるだけローマ字でお願いします。
例 Happy Birthday Kana
*利用条件
・シェフ旬彩コース
・香箱蟹とシェフ旬のおまかせコース
・加能蟹.香箱蟹付シェフスペシャルコース
・新春コース
上記ご予約の記念日の方となります。
*1組1台まで
*ノエルコースにはヒールショコラが付いておりますので無料でのご利用でません。
作家
作品紹介
●大樋焼/大樋長左衛門(石川/金沢)
ショープレート
●九谷焼/武腰潤(石川/能美)
皿
●高澤ろうそく/河上真琴(石川/七尾)
ろうそく台
●二俣和紙/石川まゆみ(石川/金沢)
メニュー
●山中漆器/荒川文彦(石川/山中)
バン皿
●能登島ガラス工房/高橋真人(石川/能登島)
シャボン玉グラス グラニテ
●アイアンワークスコル/酢馬慶太(石川/小松)
カトラリー置き
●釈永岳(富山)
器、皿
●下尾和彦(富山)
木工食器
●ワタリグラススタジオ/長谷川渡・長谷川陽子(福井)
吹きガラス、器
●ガラス作家/高梨良子(石川/金沢)
ガラス皿
●唐津焼/岡本修一(佐賀/唐津)
皿
●越前漆器(福井)
パン箱
●secca(石川/金沢)
皿
●輪島塗(石川/輪島)
皿
●高村刃物(福井)
ナイフ
●能登ヒバ(石川県木)
箸
能登牛
石川県ブランド牛
石川県内で肥育されている黒毛和種(毛色が一面に黒またはこげ茶)の肉牛の中で、全国同一の基準で格付された肉質、肉色などの優れたものが「能登牛」です。
肉質はきめ細やかく上品な脂が特徴です。牛肉のやわらかさや香りは脂肪の中に含まれる「オレイン酸」の含有率で変わります。この値が高いほど、とろけるような食感が味わえるとされています。能登牛は和牛のオリンピックとも呼ばれる「第9回全国和牛能力共進会」で、このオレイン酸の含有率が最も多く、脂肪の質に優れていたので「特別賞」を受賞しました。
能登牛の出荷頭数は少なく、ほぼ県内でしか流通していないのが現状です。
皆様に快適にお食事をお楽しみ頂くために
ご予約にあたってのお願い
◆営業時間
ランチ :11:30 ドアオープン 12:00同時スタート
ディナー:18:00 ドアオープン 18:30同時スタート
*営業日が臨時で休業する場合もございます。ご了承くださいませ
◆ご予約の人数に関しまして
当店はカウンター席の対応となります
1名様からのご予約も頂戴しております。
5名様以上のご予約の際は店舗までお問合せくださいませ。
*営業中はつながりにくい場合がございますので予めご了承くださいませ
◆アレルギー・お控えになられている食材に関しまして
当店は季節のシェフおまかせコースのご用意となります。
ご同席の皆様に事前にご確認いただき、必ず事前にお申し付きいただきますようお願い申し上げます
◆お料理の提供時間に関しまして
※お食事は一斉スタートとなりますので、お時間に余裕をもってお越しくださいませ。
コース開始から終了まで3時間程度かかります。
お時間を急がれるお客様は最後までご提供できない場合や、ご予約をお受けできない場合もございます。
*お時間に間に合わない場合や大幅に遅れる場合はお料理がすべてお出しできない事や、ご予約をお受けできない場合がございます。予め、ご了承くださいませ。
◆ドレスコードに関しまして
ドレスコードは特にございません。
香りの強い香水を付けてのご来店は、ご遠慮いただきますうお願いいたします。
◆お子様のご利用について
大人の方と同じメニューを召し上がれるお子様のみご予約を承ります。
小学生未満のお子様のご来店はお断りさせていただいております。
◆駐車場について
当店は駐車場がございません。お隣または近隣のコインパーキングをご利用くださいませ。
◆ウェブ上で空きがないお日にちでも、お電話にて空き状況を確認できます。
直近のご予約はお電話くださいませ。
お電話でのお問合せ: 076-234-5665
◆ご予約のキャンセル・人数変更につきまして
生産者の人たちが丁寧に創り上げた食材への想いを大切に提供するため、ご変更や・キャンセルの際はできるだけお早めにご連絡をお願いします。
▶ご来店日の2日前、お料理代金(ザ・税)の50%
お取消しの人数のキャンセル料
▶ご来店日の前日と当日はお料理代金(サ・税)100%
お取消し人数のキャンセル料
上記を頂戴させていただきます。
キャンセル・変更については、お電話にてお願いいたします。